user
  • 2 years ago

  • 0

  • 43:53

Tongue Fu | تانگ فو

Summarize | رادیو سامرایز
0
Description

این اپیزود مختص کسایی هست که همیشه خیلی مردد هستند که چطوری باید با اطرافیانشون برخورد کنن که نه کدورتی پیش بیاد نه خودشون اذیت بشن.

-------------------------------------

گوینده و متن: فریده محمدی‌

تدوین: مهدی رفیعی

حمایت از ما

---------------------------------------

تعداد آدمهای بدقلق و ناسازگار در جهان کم نیست. افرادی که ممکن است به هر شکلی با زبان کنایه یا طعنه به ما نیش بزنند یا شروع به فریاد کشیدن کنند و از حمله‌ی زبانی لذت ببرند. در مقابل عده‌ای از افراد هستند که نمی‌دانند در این وضعیت چه رفتاری با این افراد درست است به همین دلیل سکوت می‌کنند و سرافکنده می‌شوند.

سم هورن در کتاب تانگ‌فو با روش‌هایی ساده و اثبات شده به افراد آموزش می‌دهد که چطور و کجا بهترین پاسخ را برای افراد دشوار داشته باشند.

کتاب تانگ فو نوشته‌ی سم هورن اولین‌بار در سال 2012 منتشر شد.

راستی میتونید این کتاب رو از انتشارات درسا تهیه کنید:

فروشگاه کتاب درسا تانگ فو - روش برخورد با افراد دشوار - فروشگاه کتاب درسا (dorsabook.ir)

همچنین دیگر اپیزودهای ما رو هم میتونید از طریق لینک زیر پیدا کنید:

رادیو سامرایز – خلاصه کتاب (radiosummarize.com)

مروری بر فصل‌های کتاب تانگ‌فو

کتاب تانگ‌فو از چهار بخش اصلی که به طور کل شامل 30 فصل است تشکیل شده است. عناوین بخش‌ها به ترتیب عبارت‌اند از : «پاسخ به جای واکنش»، «حرف‌های گفتنی، حرف‌های ناگفتنی»، «تبدیل تضاد به تعاون»، «دریافت بیش‌تر خواسته، نیاز، حق» و «عملی کردن مقصود».

هر بخش از کتاب با استراتژی‌ها و تکنیک‌های به خصوص به افراد کمک می‌کند تا در بحث و جدل‌های کلامی، افراد قلدر را خلع سلاح کنند. در واقع هر کدام از بخش‌های کتاب تانگ‌فو به خواننده این امکان را می‌دهد که از دعوا با همسر تا فرزند ابزاری قوی برای غلبه بر موقعیت‌های تنش‌آمیز داشته باشند.

در فصل اول کتاب نویسنده توضیح می‌دهد که چطور می‌توان خشم و عصبانیت را به همدلی تبدیل کرد و این رهنمودها چه تاثیری دارند. سم هورن در این بخش رهنمودهایی را برای غلبه بر درماندگی ارائه می‌دهد.

در بخش دوم «حرف‌های گفتنی، حرف‌های ناگفتنی» نویسنده حرف‌های مفید و رهنمودهایی برای تایید به جای مشاجره را بیان می‌کند.

بخش سوم: تبدیل تضاد به تعاون به خواننده می‌آموزد چطور با گوش سپردن به مخاطب در او علاقه ایجاد کرد یا دست کم یک صلح نسبی برقرار کرد.

سم هورن در بخش چهارم «دریافت بیش‌تر خواسته، نیاز، حق» رهنمودهایی برای انتخاب راه مبارزه یعنی بایدها و نبایدهایی را که در مقابل افراد باید به آن‌ها توجه کنیم را ارائه می‌دهد.

«عملی کردن مقصود» که عنوان بخش آخر است، بر این نکته که شناسایی اولویت‌ها اهمیت دارد تاکید می‌کند و سه مرحله برای مهارت در تانگ‌فو را به عنوان نتیجه ارائه می‌دهد.

(توضیحات برگرفته شده از سایت فیدیبو)


Voice actors
Categories
Education
Self-Improvement
Health & Fitness
Mental Health

Ages
Clean Content
Tags