داستان الیزابت هولمز، جوانترین زن میلیاردر جهان و بزرگترین کلاهبردار علمی تاریخ |
حامی: یونید |
سامانه هوشمند درخواست کالا و خدمات |
منبع: کتاب Bad Blood – جان کریرو |
طراح پوستر و تیزر: علی عزیزی |
او در ۱۹ سالگی کسب و کار خودش را تاسیس کرده بود. دختری جوان که قرار بود صنعت پزشکی را متحول کند. فردی که سیلیکون ولی از او به عنوان استیو جابز دوم یاد میکرد. نابغهای که تصویرش روی جلد هر مجلهای دیده میشد و در مدت زمان کوتاهی به جوانترین زن میلیارد در جهان تبدیل شد.
الیزابت هولمز یک ایده داشت. یک دستگاه که سلامت شما را تنها با یک قطره خون میسنجید! سرمایهگذاران سیلیکون ولی میلیونها دلار روی ایده او سرمایهگذاری کردند و کارمندان ارشد شرکتهایی همچون اپل برای پیوستن به شرکت او صف میکشیدند. یکی از این افراد آوی توانیان، معماری اصلی سیستم عامل کامپیوترهای اپل بود. فردی که در زمان استیو جابز دست راست او در شرکت به شمار میرفت. ایده الیزابت قرار بود دنیا را تغییر بدهد و انقلابی در صنعت درمان و سلامت ایجاد کند و آوی میخواست در این داستان همراه او باشد.
ولی تنها چند ماه بعد از پیوستن به ترانوس (شرکت الیزابت) آوی متوجه مشکلاتی در ایده، تیم و حتی مدیریت الیزابت شد. الیزابت هولمز ایدهپردازی مستبد، کارآفرینی مصمم و جنگجویی بیرحم بود. دختری که حاضر بود برای موفقیت و قدرت دست به هر کاری بزند. اما یک مشکل کوچک وجود داشت. داستان الیزابت، ایده انقلابی او و کسب و کار شگفتی سازش چیزی بجز یک دروغی توخالی نبود. بزرگترین کلاهبرداری علمی در تاریخ معاصر …
در قسمت اول از مجموعه «خونبازی» ما درباره جوانی الیزابت صحبت کردیم. اینکه چطور ایده ترانوس به ذهنش رسید و چطور افراد باتجربه سیلیکون ولی را به سرمایهگذاری روی این ایده ترغیب کرد. همچنین میبینیم که او چطور مخالفین و افرادی که سعی داشتند جلوی موفقیت او را بگیرند را از صفحه بازی حذف میکرد!
No comments!
No episodes found!